Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Συνάντηση του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ. Ν. Σάμου με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Σάμου.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



      Την Τετάρτη 13/03/2019, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου,
πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Νομού Σάμου Ταξίαρχο κ. ΣΑΡΑΝΤΙΔΗ Αντώνιο, στα πλαίσια καλωσορίσματος και γνωριμίας του, δεδομένης της πρόσφατης τοποθέτησής του στην Δ.Α. Σάμου, αλλά και ανάδειξης και συζήτησης των τρεχόντων υπηρεσιακών θεμάτων, που απασχολούν το Αστυνομικό προσωπικό και της Υπηρεσίες του Νομού μας.


      Από την πλευρά του, ο κ. Διευθυντής αφού άκουσε τα όσα του εκθέσαμε, μας ανέπτυξε τις θέσεις του για κάθε ένα θέμα ξεχωριστά, επιδεικνύοντας σαφή θέληση για επίλυση των υφιστάμενων υπηρεσιακών προβλημάτων, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του για μια συνεχή, υγιή και εποικοδομητική επικοινωνία με το Σωματείο μας, προκειμένου τα όποια ανακύπτοντα ζητήματα να αναδεικνύονται και να επιλύονται. Εκ μέρους μας, ευχηθήκαμε στον κ. Διευθυντή καλή θητεία στην Διεύθυνσή μας και δύναμη ως προς την εκπλήρωση των καθηκόντων του.-

Για το Δ.Σ.
               -Η-                                                                   -Ο-
       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΜΑΥΡΙΔΟΥ Μαρία                                 ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.