Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Θέσεις Τακτικών Μεταθέσεων Αστυφυλάκων έως και Ανθυπαστυνόμων έτους 2011

Έως και τις 20/02/2011 μπορούν όσοι συνάδελφοι το επιθυμούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στις υπηρεσίες τους εκδηλώνοντας την επιθυμία τους για μετάθεση σε άλλο τόπο σύμφωνα με τον πίνακα των μεταθέσεων τον οποίο και σας παραθέτουμε στη συνέχεια.


Ο αναλυτικός πίνακας των θέσεων: ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

12 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ 2010.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ.ΣΤΟ ΠΔ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 5 ΜΟΡΙΑ ΣΗΝ 1 ΜΟΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΑΜΗΣ ΖΩΗΣ.ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΡΙΟ ΣΥΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝ ΕΝΑ ΜΟΡΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ 5 + 1 ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝ 1 ΤΟ 2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΛΟΓΩ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΣΑΝ ΜΟΡΙΟ ΦΟΙΤΗΣΗΣ
    ?Η ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ 2ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετράνε τα 2 χρόνια της σχολής (όπως προβλέπεται η διάρκεια της σχολής στους κανονισμούς του σώματος). Επιπλέον χρόνος δεν συνυπολογίζεται στα μόρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επισησ εχω ενα παιδι το οποιο γεννηθηκε τον αυγουστο του 2010.θα παρω τα 2 μορια που προβλεπονται για το πρωτο τεκνο και συν ενα μοριο για καθε χρονο?δηλαδη 3 μορια το 2010 και ενα μοριο το 2011?η 2 μορια το 2010?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2+1 την πρώτη χρονια και 1 κάθε επόμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα.θελω να ρωτησω εχω δικαιωμα μεταθεσησ αλλα δεν επιθυμω να υποβαλω αιτηση.τα ατομα απο τη σειρα μου που θα κανουν φετοσ αιτηση μεταθεσησ και δεν φυγουν θα προηγηθουν οταν εγω αποφασισω κανω αιτηση μεταθεσησ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπέρα. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Δεν παίζει κάποιο ρόλο που αυτοί θα κάνουνε αίτηση και εσύ όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλησπερα!γνωριζουμε ποτε θα ανακοινωθουν οι τακτικεσ μεταθεσεισ ααστυνομικων της χρον ιασ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα συνάδελφε,

    Υπάρχει περιορισμός από το ΠΔ 100/2003 όπου αναφέρεται ότι δεν πραγματοποιούνται συμβούλια μεταθέσεων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου καθώς και 5 μέρες μετά τις εκλογές.

    Από εκεί και έπειτα ο δρόμος είναι ανοιχτός για την ανακοίνωση των πινάκων, και χωρίς να έχουμε κάποια περαιτέρω πληροφόρηση, η εκτίμησή μας είναι ότι δεν θα αργήσει περαιτέρω η ανακοίνωσή τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συναδελφισσα ειμαι,διαβασα και παραπανω σχολιο για τισ μεταθεσεισ και περιμενω και εγω για κρητη.εχουμε καποιο νεοτερο?τουλαχιστον μεχρι ποτε θα βγουν?μεγαλη καθυστερηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνάδελφε, το συμβούλιο μεταθέσεων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29/6/2012. Οι πίνακες διαθέσιμοι στην Υπηρεσία σου ... ή εδώ: http://www.policenet.gr/portal/arthra-dimosieymata/2012/29062012-5042.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.