Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Κοινή Ανακοίνωση - Καταγγελία Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου, Χίου & Λέσβου


Ε.Α.Υ.Ν. ΣΑΜΟΥ           Ε.Α.Υ.Ν. ΛΕΣΒΟΥ        Ε.Α.Υ.Ν. ΧΙΟΥ


                                    Βόρειο Αιγαίο, 07 Σεπτεμβρίου 2018
                                             Αρίθμ. Πρωτ.: 200/4/147
                                          ==================
   
               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


         Οι Ενώσεις μας έγιναν δέκτες καταγγελιών
μελών μας για την απαίτηση της διοίκησης να αποστείλουν φωτογραφίες μέσω των κινητών τους τηλεφώνων (με χρήση της εφαρμογής Viber) κατά την πραγματοποίηση μικτών εξορμήσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά τις ώρες 19:00 έως 02:00 της 04/09/2018 στις Διευθύνσεις της ΓΕ.Π.Α.Δ. Βορείου Αιγαίου και προκειμένου διαπιστωθεί η παρουσία τους στα ορισθέντα σημεία των εν λόγω εξορμήσεων.
      Καταγγέλουμε τις τακτικές αυτές οι οποίες έχουν ως συνέπεια να θίγεται η αξιοπρέπεια των συναδέλφων μας καθώς και την δημιουργία δυσμενών σχολίων από τους ελεγχόμενους πολίτες.Οι  συνάδελφοι μας, αποδεικνύουν καθημερινά με το αστείρευτο φιλότιμό και επαγγελματισμό τους, πως δεν πτοούνται ούτε από τις συνεχώς αυξανόμενες υπηρεσιακές ανάγκες, ούτε από το γεγονός ότι αποτελούν τους πιο χαμηλόμισθους του Δημοσίου, ούτε και από την πίεση των σοβαρών ελλείψεων σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αλλά και σε έμψυχο δυναμικό. Αντιθέτως, η εκπλήρωση των καθηκόντων τους είναι αυτοσκοπός και τρόπος διαφύλαξης της αξιοπρέπειάς τους σαν επαγγελματίες και σαν άνθρωποι, αποσπώντας συνεχώς τα ευμενή σχόλια της κοινωνίας. Μια αξιοπρέπεια που στον βωμό της οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών, πολλάκις έχει τσαλακωθεί.
          Σε καμία περίπτωση λοιπόν, δεν θα επιτρέψουμε στους διοικούντες με την συμπεριφορά τους να προσβάλουν την αξιοπρέπεια των συναδέλφων μας παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα και καταπατώντας τα οριζόμενα στα άρθρα 80 & 82 του Π.Δ. 141/1991.
          Απαιτούμε στο εξής ο έλεγχος για την εφαρμογή των προβλεπόμενων διαταγών να γίνεται σύμφωνα με όσα ορίζει η κείμενη νομοθεσία και ο κανονισμός της Υπηρεσίας μας. Σε διαφορετική περίπτωση η προσφυγή στην δικαιοσύνη είναι μονόδρομος.

Για τα Δ.Σ.

           -Η-                               -Ο-                                           -Ο-                                        -Ο-
     ΠΡΟΕΔΡΟΣ        ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                          ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΣΑΜΟΥ                        ΣΑΜΟΥ                                    ΛΕΣΒΟΥ                                ΛΕΣΒΟΥ 

ΜΑΥΡΙΔΟΥ Μαρία ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος  ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ Αθανάσιος



            -Ο-                                           -Ο-
     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
          ΧΙΟΥ                                      ΧΙΟΥ


ΑΠΕΣΣΟΣ Μιχαήλ         ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.