Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

A.T. Μαραθοκάμπου - Μια υπηρεσία που για εμάς δεν υπάρχει μόνο στο χάρτη...

Την 22/09/2010 πραγματοποιήθηκε από το Δ.Σ. επίσκεψη στα μέλη του σωματείου του Α.Τ Μαραθοκάμπου. Εκεί διεξήχθη τρίωρη ανοιχτή συζήτηση με τους συναδέλφους του Α.Τ. για το σύνολο των προβλημάτων που τους απασχολούν.
Οι συνάδελφοι μετέφεραν στο προεδρείο τις ανησυχίες τους που αφορούσαν φλέγοντα ζητήματα (οικονομικό-ασφαλιστικό) καθώς και ένα σύνολο προβλημάτων, τα οποία πηγάζουν από την έλλειψη αστυνομικού προσωπικού στην υπηρεσία. Προβλήματα τα οποία έχουν άμεσο αντίκτυπο στις ώρες απασχόλησης του προσωπικού, στην ποιότητα εργασίας τους, καθώς αντιμετωπίζουν εργασιακό στρες όταν παρουσιάζεται η ανάγκη χειρισμού κάποιου συμβάντος από τον ένα και μόνο αστυνομικό ο οποίος έχει την ευθύνη αστυνόμευσης της περιοχής ανά βάρδια, αλλά και στην ποιότητα της παρεχόμενης αστυνόμευσης στην ευρύτατη γεωγραφικά περιοχή δικαιοδοσίας του Α.Τ. Μαραθοκάμπου. Το Δ.Σ. δεσμεύτηκε να προβεί στις ανάλογες κινήσεις ούτως ώστε να ενισχυθεί η «αναιμική» αυτή υπηρεσία με το απαιτούμενο για τη λειτουργία της προσωπικό.

Όλοι οι συνάδελφοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το Δ.Σ. είναι πάντα δίπλα τους στο δίκαιο κοινωνικό έργο που επιτελούν κάτω από δυσμενείς για τους ίδιους υπηρεσιακές συνθήκες εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.