Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ενίσχυση Προσωπικού στο Α.Τ Μαραθοκάμπου


Έγγραφο της Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου προς τον κ. Αστυνομικό Διευθυντή Σάμου για το πρόβλημα έλλειψης προσωπικού του Α.Τ. Μαραθοκάμπου

 ΠΡΟΣ: Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου

ΚΟΙΝ: 1) Π.Ο.Α.Σ.Υ. , & 
2) Αστυνομικά Τμήματα Ν.Σάμου

Αριθμ. Πρωτ: 401/1/2
Σάμος, 27/09/2010

Το Α.Τ Μαραθοκάμπου έχει παρούσα οργανικά τοποθετημένη δύναμη έξι άτομα (εκτός από τον Υπαρχ. Μ.M. ο οποίος είναι αποσπασμένος σε άλλη υπηρεσία).Επιπλέον έχει σε αυτό δυο αποσπασμένους (Υπαρχ.Κ.Δ., Αστ.Π.Θ.) από τους οποίους ο ένας αποσπασμένος (Υπαρχ. Κ.Δ.) υπολογίζεται στην κατάσταση των αδειών (λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι θα παραμείνει στην υπηρεσία),ενώ ο Αστ.Π.Θ. δεν υπολογίζεται στον πίνακα των αδειών, δεδομένου ότι μετατίθεται για Α.Δ Λάρισας εντός του μηνός Οκτωβρίου.

Το χρονικό διάστημα για το οποίο γίνεται η παρούσα κίνηση ενίσχυσης αφορά το διάστημα Οκτωβρίου 2010 έως και Μαρτίου 2011, οπότε και σε φυσιολογικές συνθήκες θα πρέπει να έχουν εξαντληθεί τα υπόλοιπα αδειών του 2010 των συναδέρφων που υπηρετούν στο Α.Τ. Μαραθοκάμπου.

Ο κάθε αστυνομικός έχει δικαίωμα να λαμβάνει κατ’ ελάχιστο τέσσερις (04) ημερήσιες αναπαύσεις (ρεπό) τον μήνα. Άρα στο σύνολο των επτά(07) αστυνομικών του Α.Τ Μαραθοκάμπου έχουμε τα κάτωθι: 6 μήνες * 4 ρεπό* 7 αστυνομικούς = 168 ημέρες.

Ας συνυπολογίσουμε ότι κανένας από τους αστυνομικούς που υπηρετούν στο Α.Τ Μαραθοκάμπου δεν θα λάβει το επόμενο εξάμηνο αναρρωτική άδεια.

Έτσι συμπεραίνουμε ότι έως το τέλος Μαρτίου 2011 θα πρέπει προκειμένου να μπορέσει απλά να λειτουργήσει, ώστε να δοθούν τα ρεπό(168 ημέρες) και οι άδειες (166 ημέρες συνολικά) των συναδέλφων, το Α.Τ Μαραθοκάμπου να ενισχυθεί με τόσους αστυνομικούς ώστε να λάβουν οι ήδη υπηρετούντες στο Α.Τ τις (166+168 ημέρες ) = 334 ημέρες που δικαιούνται.

Δεδομένου ότι ο οποιοσδήποτε αστυνομικός που θα σταλεί στο Α.Τ Μαραθοκάμπου θα εργασθεί κατά μέσο όρο 20 ημέρες (αν ληφθούν υπόψη οι ημέρες που θα είναι κωλυόμενος από αδιάθετα, ρεπό και τυχόν άδειες τις οποίες θα λαμβάνει) θα πρέπει το Α.Τ Μαραθοκάμπου να ενισχυθεί με επιπλέον τρείς(03) αστυνομικούς απ’ ότι έχει σήμερα για την ελάχιστη λειτουργία του.


Παρακαλούμε όπως λάβετε γνώση για τις δικές σας περαιτέρω ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.