Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Εκπτώσεις - Προσφορές μελών Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Ενημερώνουμε τα μέλη μας, για τις παρεχόμενες προς αυτά εκπτώσεις καταστημάτων
στον Ν. Σάμου, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας και ενεργειών της Ενώσεως μας, με σκοπό την βελτίωση του οικογενειακού προϋπολογισμού τους και ως ελάχιστη αναγνώριση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν διαμένοντας  στο ακριτικό νησί της Σάμου, σε συνδυασμό και με την αναμφισβήτητα δύσκολη υπηρεσιακή καθημερινότητα τους. Προς τούτο, σας γνωστοποιούμε σχετική λίστα με τα συμμετέχοντα καταστήματα στην εν λόγω εκπτωτική δράση, στην οποία περιέχονται όλες οι κατά περίπτωση λεπτομέρειες. Επίσης, όποτε η εν λόγω λίστα τροποποιείται, θα ακολουθεί και σχετική εκ νέου γνωστοποίηση της.
       Η έκπτωση στο εκάστοτε κατάστημα θα επιτυγχάνεται για τα μέλη μας, μόνο με την τήρηση των κάτωθι προϋποθέσεων εκ μέρους τους:
·         Επίδειξη της κάρτας μέλους που θα τους χορηγηθεί για τον σκοπό αυτό
·         Επίδειξη του δελτίου ταυτότητάς τους, αν τους ζητηθεί
·         Αυτοπρόσωπη παρουσία κατά τις αγορές
Παρακαλούμε όπως τηρηθούν από τα μέλη μας τα ανωτέρω, προκειμένου επιτευχθεί και διατηρηθεί αγαστή συνεργασία, όσο και αμοιβαία εκτίμηση, με τα συμμετέχοντα στην εν λόγω δράση καταστήματα.-

Για το Δ.Σ.
              -Η-                                                          -Ο-
       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΜΑΥΡΙΔΟΥ Μαρία                         ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.