Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου με τον Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κ. ΚΟΡΑΝΤΗ Ιωάννη

Το Σάββατο 15-01-2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου με τον Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κ. ΚΟΡΑΝΤΗ Ιωάννη ο οποίος επισκέφθηκε το νησί μας προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς φορείς.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Βουλευτής ενημερώθηκε για τα σοβαρά και όλως συγκεκριμένα προβλήματα στελέχωσης τα οποία αντιμετωπίζει η Αστυνομική μας Διεύθυνση. Ως προς τούτο ο κ. Βουλευτής ζήτησε και έλαβε έγγραφο το οποίο συντάξαμε για το εν λόγω ζήτημα και εν όψει των επικείμενων μεταθέσεων έτους 2012.
 Ο κ. Βουλευτής δεσμεύθηκε να προωθήσει το ζήτημα στη Βουλή με σχετική επερώτηση την οποία προτίθεται να καταθέσει.

Ακόμα ο κ. Βουλευτής ενημερώθηκε για την απουσία "κοινωνικής πολιτικής" στο ζήτημα των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τους αστυνομικούς οι οποίοι ταξιδεύουν με προορισμό την Αθήνα. Η μέχρι πρότινος έκπτωση 50% που ίσχυε για το καράβι Νήσος Μύκονος, δεν ισχύει πλέον στο πλοίο Ιεράπετρα. Έτσι οι αστυνομικοί των νησιών μας, εκτός από τις μισθολογικές περικοπές, έχουνε να αντιμετωπίσουν και το επιπλέον αυτό κόστος σε κάθε απόπειρα απομάκρυνσής τους από τα νησιά μας για τους τόπους καταγωγής τους ή επ' ευκαιρία οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητάς τους εκτός Σάμου για την οποία αποτελεί μονόδρομο η χρησιμοποίηση του πλοίου της γραμμής.

Για το θέμα αυτό ο κ. Βουλευτής δεσμεύθηκε να προωθήσει το θέμα από κοινού και σε συνεργασία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή Χρήστο, προκειμένου να καταστεί εφικτό να ισχύσει το προηγούμενο καθεστώς τιμολογιακής πολιτικής που ίσχυε και για το Νήσος Μύκονος.

Μέλη του Δ.Σ. στη συνάντηση με τον Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κ. ΚΟΡΑΝΤΗ Ιωάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.