Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

A.T. Καρλοβασίων: Ξερίζωμα ενός ολόκληρου θερμοκηπίου με διαφορετικό "φυτώριο" ! Οικογενειακή επιχείρηση η υπόθεση καλλιέργεια...

Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός και ο 21χρονος γιος του, στο Καρλόβασι της Σάμου, για καλλιέργεια δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή.

Μέρος των "προϊόντων" του θερμοκηπίου που κατασχέθηκαν από τους άνδρες του Α.Τ. Καρλοβασίων

Στo πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας καταπολέμησης της διάδοσης και χρήσης των ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν, χθες (24-08-2011) τις απογευματινές ώρες, στην περιοχή Καρλόβασι της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου Σάμου, ένας 48χρονος ημεδαπός και ο 21χρονος γιος του, οι οποίοι κατηγορούνται για καλλιέργεια δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή.

Όλο το Αστυνομικό Τμήμα γέμισε με ξεριζωμένα φυτά. Οι συνάδελφοι που πήραν μέρος στην Αστυνομική επιχείρηση μόλις που διακρίνονται στη φωτογραφία

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, σε κατάλληλα διαμορφωμένο θερμοκήπιο πλησίον της οικίας των προαναφερόμενων ημεδαπών, τα κάτωθι:

Έξι (6) δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, ύψους από 2,14 μ. το καθένα, καλλιεργούμενα από τους ίδιους.
Μια (1) νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 1990 γραμμαρίων.
Μία (1) ζυγαριά ακριβείας.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη παρακείμενη της οικίας των ανωτέρω ημεδαπών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

Ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 90 γραμμαρίων
Ένα (1) κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα), μάρκας, με διαμέτρημα κάνης 12 χιλιοστά.
Δύο (2) βαλλίστρες «πιστολοειδή τόξα».
Ένα (1) μαχαίρι , με λάμα μήκους 60 εκατοστών.
Ένα Ιαπωνικό σπαθί με λάμα μήκους 40 εκατοστών.

Ο Διοικητής Υπαστυνόμος Β' Ανδρέας Βούβουνας & ο Υποδιοικητής Υπαστυνόμος Β' Χριστόφορος Δερμεντζόγλου οι οποίοι είχανε και το συντονισμό της επιτυχούς επιχείρησης

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Αναδημοσίευση από: www.astynomia.gr

Επιπλέον, και πάλι στο Καρλόβασι συνελήφθη χτες 18χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 2 γραμμαρίων.

-----

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους οι οποίοι με αυτή την εντυπωσιακή επιχείρηση απέδειξαν ότι όντως μπορούμε να επιτύχουμε τα καίρια χτυπήματα τα οποία οφείλουμε ως υπηρεσία στην μάχη κατά των ναρκωτικών ουσιών! Και πάλι μπράβο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.