Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Α.Τ. Πυθαγορείου: Σύλληψη 7 αλλοδαπών στο αεροδρόμιο την 24/8/2011

Μυτιλήνη, 25 Αυγούστου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν 6 αλλοδαποί που αποπειράθηκαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα από τον Κρατικό Αερολιμένα Σάμου, καθώς και ένας 23χρονος αλλοδαπός που επιχείρησε να διευκολύνει την έξοδό δύο από αυτούς από τη Χώρα.


Συνελήφθησαν χθες (24-08-2011) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, έξι (6) αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων καθώς και για παράνομη διαμονή στη Χώρα. Επιπλέον, συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, o οποίος κατηγορείται για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα, δύο (2) εκ των έξι (6) συλληφθέντων.

Κατά τον καθιερωμένο από τους αστυνομικούς έλεγχο των επιβατών της πτήσης charter , με προορισμό τη Νυρεμβέργη, οι 6 αλλοδαποί υπήκοοι Τρίτων Χωρών, επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία έφεραν ενδείξεις πλαστότητας και κατασχέθηκαν.

Ο 23χρονος αλλοδαπός αποπειράθηκε να διευκολύνει την έξοδο σε 2 εκ των 6 συλληφθέντων, χωρίς ο ίδιος να προτίθεται να ταξιδέψει, ενώ ερευνάται η νομιμότητα παραμονής του στη χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Μια γυναίκα αλλοδαπή εκ των συλληφθέντων συνόδευε παιδί ηλικίας 1 έτους.

Αναδημοσίευση από: www.astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.