Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Συλλήψεις μετά το "Χριστός Ανέστη" από το Α.Τ. Καρλοβασίων για κλοπή

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στο Καρλόβασι, για κλοπή ανήμερα το Πάσχα.

Οι δύο άνδρες, μαροκινής υπηκοότητας, το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ διέρρηξαν κατάστημα ψιλικών ειδών, στην οδό Γοργύρας, και αφαίρεσαν εμπόρευμα αξίας πάνω από 3.000 ευρώ.



Η σύλληψη τους έγινε λίγη ώρα αργότερα από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβάσου, ενώ κατά τη σύλληψη τους βρέθηκαν τα εμπορεύματα που είχαν αφαιρέσει, τα οποία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι δύο συλληφθέντες είχαν συλληφθεί και κατά το παρελθόν.



O Διοικητής του Α.Τ. Καρλοβασίων  Υπαστυνόμος Β'  Βούβουνας Ανδρέας (δεξιά) με τον επικεφαλής της Ομάδας Ασφαλείας της Υπηρεσίας Ανθυπαστυνόμο Λυμπέρη Ηρακλή (αριστερά)

Άποψη μέρους των κλοπιμαίων... 


Αναδημοσίευση από armoniaradio.gr


Συγχαρητήρια στους συναδέλφους οι οποίοι δεν υπολόγισαν το εορταστικό κλίμα της ημέρας του Πάσχα και στερούμενοι χρόνου από τις οικογένειές τους, εργάσθηκαν μεθοδικά εκτός υπηρεσίας και τελικά κατάφεραν πολύ σύντομα να συλλάβουν τους δράστες της κλοπής...

1 σχόλιο:

  1. Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συναδέλφους που δίνουν καθημερινά και κάτω απο τις οποιεσδήποτε συνθήκες(χρόνου-χώρου)τον καλυτερό τους εαυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.