Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Επιτέλους ΔΙΚΑΙΩΣΗ! Αύξηση του επιδόματος των παθόντων εν ώρα υπηρεσίας συναδέλφων στα 300€.

Με μεγάλη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε ότι παρουσιάσθηκε σήμερα 25/11/2010 από τον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη το νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει την αύξηση του επιδόματος από 100 σε 300 ευρώ στους αστυνομικούς, συνοριακούς φύλακες και ειδικούς φρουρούς, που μετατάσσονται σε υπηρεσία γραφείου ή απέχουν από τα καθήκοντά τους, συνεπεία τραυματισμού ή παθήματος κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας και ένεκα αυτής.


Επεκτείνεται δε αυτό για λόγους ισονομίας και δικαιοσύνης και στο Λιμενικό προσωπικό.

Χαιρετίζουμε την εν λόγω νομοθετική πρωτοβουλία η οποία αποτελεί δικαίωση για τον κάθε αστυνομικό, καθώς συνιστά μία αναγνώριση του δύσκολου και επικίνδυνου έργου το οποίο ο κάθε συνάδελφος καλείται να φέρει εις πέρας στα πλαίσια της αποστολής της υπηρεσίας, με πρώτιστο διακινδυνευόμενο αγαθό αυτό της σωματικής του ακεραιότητας.

Η πολιτεία πλέον στέκεται στο πλευρό του κάθε αστυνομικού ο οποίος πιστός στο υπηρεσιακό του καθήκον, μπορεί πλέον να μην αναλογίζεται το "σκέλος" της απώλειας εισοδήματος από τον τραυματισμό του ή την θέση του σε υπηρεσία γραφείου.

Παραμένουμε συντονισμένοι σε οποιαδήποτε ανάλογου περιεχομένου νομοθετική ρύθμιση μπορεί να υπάρξει στα πλαίσια της αναγνώρισης της επικινδυνότητας του επαγγέλματος του αστυνομικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.