Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Νυχτερινά - Πενθήμερα Οκτωβρίου 2010 και έπειτα ...

Η αρμόδια Διεύθυνση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, με έγγραφό της σε όλες τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας γνωστοποίησε ότι η αποζημίωση των Αστυνομικών για την πέραν του πενθημέρου εργασία περιλαμβάνεται στην μισθοδοσία του μηνός Οκτωβρίου και θα καταβληθεί κανονικά.

Οι ώρες νυχτερινής απασχόλησης, δεν εντάχθηκαν στο σύστημα μισθοδοσίας του μηνός Οκτωβρίου, λόγω υπέρβασης των εγγεκριμμένων πιστώσεων και μη ολοκλήρωσης εμπρόθεσμα της διαδικασίας ενίσχυσης του Π/Υ, προς κάλυψη των οφειλούμενων ωρών μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της μισθοδοσίας.
Επίσης ενημερώνει ότι οι αποζημιώσεις που προαναφέρθηκαν  διέπονται από συγκεκριμμένο νομοθετικό πλαίσιο και είναι πλήρως κατοχυρωμένες και κατά συνέπεια δεν τίθεται ζήτημα κατάργησής τους.

Αναδημοσίευση από το: http://www.policenet.gr/portal/arthra-dimosieymata/dimosieymata-typou/oxi-katargisi-nyxterinon-penthimeron-20-9-2010.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.