Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Ένωσής μας με τον Δήμαρχο Ανατολική Σάμου.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


      Την 19/09/2019 ημέρα Πέμπτη, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, πραγματοποίησε συνάντηση
με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. ΣΤΑΝΤΖΟ Γεώργιο στο Δημαρχιακό Μέγαρο Βαθέος Σάμου, στα πλαίσια ανάληψης των νέων καθηκόντων του, αλλά και της ανάδειξης και γνωστοποίησης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο εργασιακός μας κλάδος, σε τοπικό επίπεδο.


       Κυρίαρχο θέμα συζήτησης αποτέλεσε το μεταναστευτικό ζήτημα και η επίδραση αυτού στην καθημερινότητα της τοπικής κοινωνίας και ιδίως στην πόλη του Βαθέος Σάμου, ενώ πέραν αυτού συζητήθηκαν εκτενώς και τα θέματα που αφορούν τόσο την αστυνόμευση της πόλεως, όσο και κατ’ επέκταση το πάγιο αίτημα της Ενώσεως μας, περί της αναγκαιότητας κάλυψης των κενών οργανικών θέσεων προσωπικού, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου.  
        Ο κ. Δήμαρχος, επέδειξε σαφές ενδιαφέρον σε όσα θέματα θέσαμε στην μεταξύ μας συνάντηση, αναγνωρίζοντας παράλληλα την σπουδαιότητα του έργου μας στην τοπική κοινωνία και διαβεβαιώνοντάς μας για μια αγαστή και ουσιώδη συνεργασία ανάμεσα μας. Από την δική μας πλευρά, του ευχηθήκαμε καλή θητεία ως προς την εκπλήρωση των καθηκόντων του, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία, πάντα με κοινό γνώμονα την όσο πιο δυνατόν αρτιότερη και ουσιαστική εξυπηρέτηση των πολιτών της τοπικής κοινωνίας.-

                                 Για το Δ.Σ.

          -Η-                                            -Ο-
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΥΡΙΔΟΥ Μαρία                  ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Νιόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.