Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Γενική Συνέλευση και Κοπή βασιλόπιτας της Ένωσής μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
      Το Σάββατο 09/02/2019 και ώρα 12:30΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου AEOLIS στο Βαθύ Σάμου, διεξήχθη η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου,
παρουσία μελών της, του προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ Γρηγορίου, του μέλους Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ Εμμανουήλ, του Προέδρου της ΙΡΑ Σάμου & Προέδρου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗ Γεωργίου και του νομικού συμβούλου της Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου κ. ΠΕΤΡΟΥΣΚΑ Δημητρίου.
      Τα πεπραγμένα της Γενικής Συνελεύσεως ήταν τα εξής:
1. Ομιλία Προέδρου Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου και εκλογή προεδρείου Γενικής Συνελεύσεως.
2. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός.
3. Καθορισμός της ημερομηνίας των αρχαιρεσιών της Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου, την 06/03/2019 ημέρα Τετάρτη.
4. Εκλογικά Τμήματα - Εκλογικοί κατάλογοι - Εφορευτικές επιτροπές – Υποψηφιότητες.
      Στην συνέχεια ακολούθησε λεπτομερής ενημέρωση των μελών, από τον πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο για το σύνολο των οικονομικών, θεσμικών και συνταξιοδοτικών θεμάτων του κλάδου μας, ενώ από τα μέλη τέθηκαν διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις Υπηρεσίες τους, όπως η καταστρατήγηση του Π.Δ.394/2001 «Χρόνος εργασίας προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας», με τις συνεχής τροποποιήσεις του πίνακα διάταξης υπηρεσιών του προσωπικού, τις ανακλήσεις ημερησίων αναπαύσεων και τον υψηλό αριθμό οφειλομένων αναπαύσεων προς αυτούς, την μη παρέλευση 16ώρου από την λήξη της βάρδιας τους μέχρι την έναρξη της επόμενης και την μη έκδοση εβδομαδιαίας υπηρεσίας. Επίσης τέθηκαν προβλήματα κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας, όπως η ύπαρξη πολυάριθμων κρατουμένων στα κρατητήρια, πολλές φορές δε χωρίς την διάθεση σκοπού κρατητηρίων, καθώς και η πολυήμερη παραμονή ψυχασθενών κρατούμενων έξωθεν των κρατητηρίων, λόγω της πληρότητας αυτών από αλλοδαπούς μετανάστες, αποτελώντας στην ουσία άτυπα ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. εντός αστυνομικών Υπηρεσιών.


     Βραδινές ώρες της ιδίας, ακολούθησε σε κοσμικό κέντρο η κοπή της βασιλόπιτας της Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου, με την παρουσία πλήθους μελών της και των οικογενειών τους, ενώ την εν λόγω εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, το μέλος Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σάμου Κα ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ Ειρήνη και ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου & Πρόεδρος Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος.

 
Για το Δ.Σ.
            -Η-                                                                -Ο-
     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΜΑΥΡΙΔΟΥ Μαρία                                ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.