Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Συναντήσεις του νέου Δ.Σ.



      Στα πλαίσια σύστασης του νέου Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου, πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 30/9/2017 έως 16/10/2017, συναντήσεις από μέλη του Δ.Σ.,

με τον βοηθό του κ. Διευθυντή της Γ.Π.Α.Δ. Βορείου Αιγαίου, τον κ. Διευθυντή της Δ.Α. Σάμου, καθώς και με τους κ. Διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Σάμου.
     Συγκεκριμένα την 30/09/2017, πραγματοποιήθηκε στο Βαθύ Σάμου συνάντηση με τον  βοηθό του κ. Διευθυντή της ΓE.Π.Α.Δ. Βορείου Αιγαίου και την 16/10/2017 με τον κ. Διευθυντή της Δ.Α. Σάμου. Επίσης, την 10/10/2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον κ. Διευθυντή της Υ.Α. Σάμου, τους Διοικητές Α.Τ. Σάμου, Τ.Δ.Μ. Σάμου και  Α.Τ. Πυθαγορείου, την 13/10/2017 με τους Διοικητές Α.Τ. Καρλοβασίων και Α.Τ. Μαραθοκάμπου και την 19/10/2017 με τον κ. Διοικητή του Τ.Τ. Σάμου.  
     Σκοπός των ανωτέρω συναντήσεων, ήταν τόσο η ανάδειξη και η συζήτηση των εργασιακών και υπηρεσιακών προβλημάτων της Δ.Α. Σάμου συνολικά και ανά Υπηρεσία ξεχωριστά, τα οποία πηγάζουν κυρίως από το μείζον μεταναστευτικό πρόβλημα, σε συνδυασμό με την έλλειψη προσωπικού, προκαλώντας την καταπόνηση του Αστυνομικού προσωπικού όλων των Υπηρεσιών καθώς και την δυσλειτουργία αυτών, όσο και η εξεύρεση λύσεων για την εξομάλυνση αυτών, την βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας των συναδέλφων, την θωράκιση των εργασιακών δικαιωμάτων τους  και την εύρυθμη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού μας.
 
                                  Για το Δ.Σ.
          -Η-                                                        -Ο-
   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
ΜΑΥΡΙΔΟΥ Μαρία                         ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.