Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ




Συνάντηση του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου με τον Αντιπεριφερειάρχη  Νομού Σάμου κ. ΚΑΤΡΑΚΑΖΟ Νικόλαο


      Την 25/09/2017 ημέρα Δευτέρα, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Σάμου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη  Νομού Σάμου κ. ΚΑΤΡΑΚΑΖΟ Νικόλαο, στα πλαίσια
ανάδειξης και γνωστοποίησης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο εργασιακός μας κλάδος, σε τοπικό επίπεδο, καθώς και των απορρεόντων προβλημάτων του μεταναστευτικού προβλήματος στο νησί μας.

     Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά του, ενστερνίστηκε τους ανωτέρω προβληματισμούς και ανησυχίες μας, αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα του έργου μας στην τοπική κοινωνία της Σάμου, διαβεβαιώνοντάς μας παράλληλα για την συνέχιση της ήδη αγαστής συνεργασίας μας. Επίσης μας μετέφερε και τις δικές του ανησυχίες ως προς το υφιστάμενο μεταναστευτικό πρόβλημα στο νησί μας και τις από μέρους του ενέργειες και προσπάθειες για την εξομάλυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει καθημερινά ο Σαμιακός λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.