Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Συνάντηση της Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου με τον Διευθυντή της Δ.Α. Σάμου και το Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας και Κορσεών


Την Παρασκευή 3/3/2017 αντιπροσωπεία του Σωματείου μας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Διευθυντή της Δ.Α. Σάμου Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Λάζαρο. Στη συνάντηση μαζί του είχαμε μια ανοιχτή συζήτηση επί όλων των τρέχοντων ζητημάτων που αφορούν τη Διεύθυνσή μας (μετανάστευση, μεταγωγές, καθαριότητα κτλ.) και από μέρους μας θέσαμε όλους τους προβληματισμούς στα παραπάνω ζητήματα. Από τη πλευρά του ο Διευθυντής δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία με το Σωματείο για ότι απασχολεί τα μέλη μας και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του προσωπικού.


Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιο. Θέσαμε τους προβληματισμούς μας για τη καθημερινότητα των αστυνομικών του νομού μας και για την όλη κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο νησί. Ο Σεβασμιότατος συμμερίστηκε τις απόψεις μας και τις ανησυχίες μας και μας διαβεβαίωσε πως η Εκκλησία είναι στο πλευρό κάθε αστυνομικού. Τέλος μας πρότεινε την πραγματοποίηση συνάθροισης σε Μοναστήρι του νησιού, του αστυνομικού προσωπικού και των οικογενειών αυτού, στο εγγύς μέλλον.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
– Ο –
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
   


ΤΣΙΟΥΡΗΣ Θωμάς
– Ο –
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΝΑΝΟΣ Σπυρίδων




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.