Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Φιλανθρωπικός αγώνας Α.Ο. Πολυκράτης - Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κοϊμτζή


       
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25/09/2016 ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Πολυκράτης – Ένωση Αστυνομικών Σάμου, αγώνας ο οποίος διεξήχθη στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κοϊμτζή, ενός νέου που έφυγε νωρίς από κοντά μας πέντε χρόνια πριν, συνεχίζει να ζει όμως στις καρδιές και στο μυαλό όλων μας.


       Σημειώνεται ότι τα χρήματα που μαζεύτηκαν από τον αγώνα, θα διατεθούν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Σάμου (Ειδικό Σχολείο Σάμου) μετά από πρωτοβουλία της οικογένειας Κοϊμτζή.

       Στα του αγώνα, οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε ένα κλειστό παιχνίδι, με καλές άμυνες και πρεσινγκ σε όλο το γήπεδο. Ο Α.Ο. Πολυκράτης καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε συνεχές προβάδισμα στο σκορ, με την ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Σάμου να στέκετε αρκετά καλά στον αγώνα και να ισοφαρίζει το παιχνίδι λίγο πριν τη λήξη της γ΄ περιόδου με σκορ 32-32. Την δ΄ περίοδο όμως ο Α.Ο. Πολυκράτης πήρε προβάδισμα στο σκορ, άνοιξε την ψαλίδα και έφτασε στην τελική επικράτηση με 48-40.

       Ευχαριστούμε θερμά τον Α.Ο. Πολυκράτη, τον διαιτητή του αγώνα κ. Χατζημιχάλη Γεώργιο, την οικογένεια Κοϊμτζή και όσους παρευρέθησαν και στήριξαν αυτή τη προσπάθεια.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.