Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Τ.Δ.Ν. Σάμου:Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε σε βάρος 36χρονου ημεδαπού κρατουμένου στη Σάμο, για κατοχή και μεταφορά ηρωίνης

 Την 16-08-2013 το πρωί στη Σάμο, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου, σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 36χρονου ημεδαπού κρατούμενου, για κατοχή και μεταφορά ηρωίνης.


  Συγκεκριμένα, ο 36χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί την 13-08-2013 στην Ικαρία για υπόθεση ναρκωτικών και κρατούνταν σε κρατητήρια αστυνομικής υπηρεσίας στη Σάμο, κρίθηκε ύποπτος για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με τη μέθοδο της κατάποσης. Ακολούθως τέθηκε υπό επιτήρηση και σήμερα το πρωί απέβαλε μία συσκευασία με -70- γραμμάρια ηρωίνης, την οποία όπως προέκυψε είχε καταπιεί πριν τη σύλληψή του.

 Η παραπάνω ποσότητα ηρωίνης κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου.


  www.astynomia.gr

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στους συναδέλφους της Α.Δ ΣΑΜΟΥ που επιδεικνύουν παρα τις δύσκολες εργασιακές συνθήκες του κλάδου μας επαγγελματισμό και επιτυχίες για πολλοστή φορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.