Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ψεκασμός για ψύλλους στο κτήριο & τα περιπολικά της Α.Δ. Σάμου την Δευτέρα 13/5/2013

Σε συνέχεια του πολύ έντονου προβλήματος το οποίο προέκυψε στην έδρα της Α.Δ. Σάμου όπου 100άδες ψύλλων μετέτραψαν σε αφόρητο το περιβάλλον εργασίας των συναδέλφων, αλλά και τα περιπολικά της Υπηρεσίας, σας γνωρίζονται τα κάτωθι:


Μόλις την Τετάρτη 8/5/2013, αρκετές μέρες δηλαδή μετά την 1η εμφανισή του, το θέμα τέθηκε για πρώτη φορά υπηρεσιακά υπ' όψη του Α/Δ Σάμου κ. ΧΙΩΤΕΛΛΗ Δημήτριου από τον Διοικητή του Α.Τ. Σάμου.

Την Παρασκευή 10/5/2013 ενημερώθηκε για το θέμα και μέσω της Ένωσής μας ο κ. Διευθυντής, όπου δόθηκε και η απαραίτητη έμφαση στο σοβαρό του ζητήματος και την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισής του.

Σήμερα Σάββατο 11/5/2013 ενημερωθήκαμε ότι τελικά κατέστη εφικτό και θα προγραμματιστεί την προσεχή Δευτέρα 13/5/2013 ψεκασμός-απεντόμωση για τους ψύλλους στο εσωτερικό του 1ου ορόφου της Α.Δ. Σάμου, στον περιβάλλοντα χώρο (πάρκινγκ περιπολικών), καθώς και εντός των περιπολικών οχημάτων της έδρας όπου έχει διαπιστωθεί το πρόβλημα.

Κατόπιν τούτων παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε τους γραμματείς ή τους Διοικητές των Υπηρεσιών σας για χώρους όπου έχουνε ενδεχόμενα εντοπιστεί ψύλλοι προκειμένου οι χώροι αυτοί να περιληφθούν στο πρόγραμμα ψεκασμού.

Οι συνθήκες υγιεινής στους χώρους εργασίας μας αποτελούν πρώτιστη προτεραιότητα και ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία διάθεση για την παραμικρή έκπτωση στο θέμα αυτό.

Τυχόν περιστατικά αντίστοιχου ενδιαφέροντος, παρακαλούμε όπως αναφέρονται αρμοδίως με κοινοποίηση στο Σωματείο μας, προς άμεση επίλυση-διευθέτησή τους.

Η υγεία των συναδέλφων μας, των κρατούμενων, καθώς και των πολιτών οι οποίοι επισκέπτονται τις Υπηρεσίες μας προκειμένου να συναλλαγούν αποτελεί παράμετρο την οποία η Υπηρεσία πρέπει να λαμβάνει πολύ σοβαρά υπ' όψη της και να φροντίζει ούτως ώστε να τη διασφαλίζει στον μέγιστο δυνατό βαθμό.


Με Εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
– Ο –
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σάββας Α. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
– Ο –
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νικόλαος Θ. ΜΠΡΕΣΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.