Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Οικονομικές Διευκολύνσεις Αστυνομικών μετακινούμενων με το πλοίο Ιεράπετρα Λ.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ

ΠΡ. ΔΗΜ. ΝΙΚΟΛΑΡΕΪΖΗ 3
T.K.  83100  ΣΑΜΟΣ – ΣΑΜΟΥ
ΤΗΛ.– ΦΑΞ: 22730-80569
ΤΗΛ. Police on line: 86-10188
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 305/3/ 2
Αρίθμ. Απόφ. Πρωτοδ. Σάμου:72/216/27 Ε.Δ./1996


Σάμος, 26 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣ
ANEK LINES

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
1. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΜΕΛΗ ΜΑΣ








Αξιότιμοι Κύριοι,


Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την ακρίβεια και συνέπεια εκτέλεσης των δρομολογίων του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου  «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ.» της εταιρίας σας, το οποίο έχει καθιερωθεί στην γραμμή της Ικαροσαμίας  και που παρόλο της αντιδράσεις στα πρώτα δρομολόγια του, πλέον έχει αγαπηθεί και έχει γίνει το πλοίο των Σαμιωτών.
Η Σάμος απέχει 174 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά και στο δρομολόγιο αυτό προστίθενται προσεγγίσεις  και σε άλλους λιμένες όπως αυτοί  της Σύρου και της Ικαρίας.  Αυτό έχει σαν συνέπεια να αυξάνεται ο χρόνος του ταξιδίου και σε συνάρτηση με το γεγονός ότι τα δρομολόγια εκτελούνται νυχτερινές ώρες, οι ανάγκες των επιβατών για φαγητό και  κατάκλιση  εκ των πραγμάτων πρέπει να γίνονται εντός του πλοίου.
Για τα 140 μέλη της Ένωσής μας που υπηρετούν στα νησιά της Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων,  την σημερινή εποχή που το εισόδημα μας συρρικνώνεται διαρκώς ,το ταξίδι με πλοίο προκειμένου να μεταβούμε στην ηπειρωτική Ελλάδα, είτε για εκτέλεση υπηρεσίας (μεταγωγές) είτε για λόγους υγείας κλπ, αποτελεί μονόδρομο.
Αντιλαμβανόμενοι  τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στον κλάδο την επιβατηγούς ναυτιλίας, παρακαλούμε όπως στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας εξετάσετε το αίτημα μας για παροχή οικονομικής διευκόλυνσης  στο αντίτιμο εισιτήριων και στην χρήση καμπίνας και εστιατόριου στο πλοίο σας για τους συναδέλφους-μέλη της Ένωσής μας.
Ευελπιστούμε στην ειλικρινή κατανόηση επί του αιτήματος μας και θα χαρούμε να τύχουμε θετικής απάντησης επί τούτου.

Με Εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

– Ο –
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Θωμάς Χ. ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ

– Ο –
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σάββας Α. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

1 σχόλιο:

  1. μπραβο παιδια ,ειστε αξιοι συγχαρητηριων ,πολυ καλη η κινηση σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.