Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Αλληλεγγύη στην πράξη... Η Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου δηλώνει παρούσα!


Σάμος , 20 Φεβρουαρίου 2012
Αριθμ. Πρωτ: 602 / 1 / 2
================
                                                       
Προς: Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

Κοιν:
1) Α’ ΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ( Διαμέσω  Π.Ο.ΑΣ.Υ)
2) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΜΕΛΗ ΜΑΣ
3) ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


                           
  Σε απάντηση, του υπ’ αριθμ  502/7/93 έγγραφου σας, από 14/02/2012, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, έπειτα από σύγκληση του Δ.Σ της  Ενώσεως μας, αποφασίστηκε ομόφωνα η κράτηση του ποσού των 1,50 ευρώ από τα μέλη μας, μέσω της Ομοσπονδίας, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς του Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ,  ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του.

 Eπίσης αποφασίστηκε ομόφωνα η καθιέρωση,  με αφορμή την απώλεια του   ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ,  της οικονομικής ενίσχυσης  κάθε οικογένειας, από τώρα και στο εξής, των συναδέλφων που χάνονται  εν ώρα υπηρεσίας,  είτε από θανάσιμο τραυματισμό είτε από παθολογικά αίτια, με το ελάχιστο ποσό των 2 ευρώ. Σας αποστέλλουμε συνημμένα και το υπ’ αριθμ  602/1/1 έγγραφό μας από 18/02/2012 με την πρόταση μας.   

Σας παρακαλούμε  να γνωστοποιήσετε  την πρόταση μας  στις υπόλοιπες Α’ Βάθμιες Ενώσεις, για την εισαγωγή αυτής στα Δ.Σ των Ενώσεων τους και  να μας γνωρίσετε τα αποτελέσματα αυτής. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο χαμός του αείμνηστου συναδέλφου ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ θα αποτελέσει την αρχή και το έναυσμα της έμπρακτης αναγνώρισης, τουλάχιστον από εμάς, αφού η πολιτεία δεν επιδεικνύει τέτοιου είδους ευαισθησίες,  της προσφοράς των Συναδέλφων που θυσιάζουν το πολυτιμότερο αγαθό τους,  εν ώρα Υπηρεσίας .     
    
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
– Ο –
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    
ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ ΘΩΜΑΣ
– Ο –
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΜΑΚΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.