Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή προς την Π.Ο.ΑΣ.Υ. για το νέο μισθολόγιο των Αστυνομικών

Σήμερα είναι 26 Ιανουαρίου 2012 και ακόμα δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη ενημέρωση για τις διαβουλεύσεις που γίνονται και τα σενάρια στα οποία καταλήγει η επιτροπή που έχει συσταθεί με σκοπό την επεξεργασία του νέου μισθολογίου των αστυνομικών.


Μπορεί να κάνουμε υπομονή περιμένοντας να πληροφορηθούμε τις οποίες εξελίξεις, σε κάθε περίπτωση όμως δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι έως και σήμερα το μόνο που υπάρχει είναι ανεπιβεβαίωτες διαρροές από κάθε πλευρά.

Έτσι, επειδή ο κάθε αστυνομικός κάνει τον προγραμματισμό του (ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει τροποποιηθεί πλείστες όσες φορές από τις απανωτές μειώσεις), αναμένουμε με επίσημο τρόπο την ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μας για τις τελικές αποφάσεις που έχουνε ληφθεί και αφορούν το νέο μας μισθολόγιο, ή σε αντίθετη περίπτωση ενημέρωση σχετικά με τα σενάρια τα οποία επεξεργάζονται και συζητούνται...

Ο Έλληνας επαγγελματίας αστυνομικός, δεν μπορεί και δεν δέχεται να ζει στην εποχή του "Ράδιο Αρβύλα" γιατί απλά κάποιοι φαίνεται ότι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο στην προσπάθεια περαιτέρω εξαθλίωσης του...

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ & ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ επί του θέματος ΕΔΩ & ΤΩΡΑ αποτελεί κοινή απαίτηση του συνόλου των μελών μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.