Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Β' Φάση Απογραφής Αστυνομικών - Προθεσμία έως την Παρασκευή 9/9/2011


Υπενθυμίζουμε προς όλα τα μέλη μας, το γεγονός ότι η 2η φάση της απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων βρίσκεται σε εξέλιξη με καταλυτική ημερομηνία ολοκλήρωσης την Παρασκευή 09/09/2011.

Ως προς τούτο σας παρέχουμε τις παρακάτω οδηγίες προς διευκόλυνσή σας:


Α) Οι απογραφόμενοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη σχετική διαδικασία απογραφής τους έως την 09/09/2011,

Β) Οι Διαχειριστές που έχουν οριστεί σε κάθε υπηρεσία, θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την διασταύρωση των στοιχείων που θα καταχωρήσουν στην εφαρμογή της Απογραφής οι υπάλληλοι της δυνάμεώς τους έως την 20/09/2011,  

Γ) Διαθεσιμότητα Εφαρμογής Απογραφής: Κρίνεται προτιμότερο να επιλεγεί από τους απογραφόμενους η υποβολή της σχετικής δήλωσης τους όσο το δυνατόν νωρίτερο, ούτως ώστε να αποφύγουν τυχόν προβλήματα διαθεσιμότητας της εφαρμογής τα οποία ενδέχεται να προκύψουν κατά τις τελευταίες ημέρες της απογραφής.

Δ) Κύριες Αλλαγές για τους Απογραφόμενους στην Β΄ Φάση:

ü  Στις καρτέλες της εφαρμογής υπάρχουν ήδη συμπληρωμένα τα στοιχεία τα οποία είχανε συμπληρωθεί στην φόρμα κατά την Α’ Φάση της Απογραφής. Επιπλέον:

ü  Συμπλήρωση των πεδίων τα οποία αναφέρονται στη φόρμα της απογραφής με αστερίσκο (*) – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ – χωρίς την συμπλήρωση των οποίων δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί η διαδικασία της Απογραφής.

ü  Στην Καρτέλα με τίτλο “3. Στοιχεία Υπηρεσιακής Κατάστασης” / “(β) Φορέας Απασχόλησης” θα συμπληρώνεται η έδρα της Υπηρεσίας όπου υπηρετεί ο υπάλληλος (οδός, αριθμός κ.τ.λ.)

ü  Στην Καρτέλα με τίτλο “5. Τυπικά Προσόντα” θα συμπληρώνονται τα Πτυχία τα οποία έχει απονείμει η Αστυνομική Ακαδημία ως εξής:
o   Τύπος Πτυχίου: ΠΤΥΧΙΟ
o   Εκπαιδευτικό Ίδρυμα: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒ. ΣΧΟΛΕΣ
o   Τίτλος Πτυχίου: ΠΤΥΧΙΟ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ κ.τ.λ.
o   Σχολή: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
o   Τμήμα: - Η ένδειξη αυτή θα παραμένει κενή –
o   Αναγνωρισμένο: ΟΧΙ
o   Συναφές: ΟΧΙ

ü  Τέλος σας γνωρίζεται ότι η διαδικασία της Απογραφής & Επιβεβαίωσης των στοιχείων ολοκληρώνεται στην τελευταία καρτέλα της Εφαρμογής, όπου μετά την επιλογή «Προεπισκόπηση», εμφανίζεται στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης η ένδειξη «Ενημέρωση» η οποία και πρέπει να επιλεγεί.


Περισσότερες πληροφορίες για την ανωτέρω διαδικασία υπάρχουν στους οδηγούς που  έχουν ήδη κοινοποιηθεί στις γραμματείες των υπηρεσιών σας, καθώς και στην ιστοσελίδα https://apografi.gov.gr/ap (όπου και βρίσκεται η σχετική εφαρμογή για την Απογραφή του Προσωπικού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.