Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

A.T. Πυθαγορείου: Τέσσερις (4) συλλήψεις αλλοδαπών που αποπειράθηκαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα από τον αερολιμένα της Σάμου.

Συνελήφθησαν χθες (17-08-2011) τις πρωινές ώρες, στον Κρατικό Αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, 4 αλλοδαποί οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων καθώς και για παράνομη διαμονή στη Χώρα μας, ως εξής:


1. Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 47 και 34 ετών αντίστοιχα, υπήκοοι Τρίτων Χωρών, οι οποίοι επέδειξαν, κατά τον καθιερωμένο από τους αστυνομικούς έλεγχο των επιβατών της πτήσης charter με προορισμό τη Ρώμη, ταξιδιωτικά έγγραφα (ένα βελγικό και ένα ολλανδικό διαβατήριο αντίστοιχα) τα οποία έφεραν ενδείξεις πλαστότητας.

2. Ένας αλλοδαπός, ηλικίας 21 ετών και μια αλλοδαπή ηλικίας 25 ετών, ομοεθνείς υπήκοοι Τρίτης Χώρας, οι οποίοι επέδειξαν, κατά τον καθιερωμένο από τους αστυνομικούς έλεγχο των επιβατών της πτήσης charter με προορισμό τη Βιέννη, ταξιδιωτικά έγγραφα (ένα ολλανδικό διαβατήριο και μια βουλγαρική ταυτότητα) τα οποία έφεραν ενδείξεις πλαστότητας.

Τα 3 διαβατήρια και η ταυτότητα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Αναδημοσίευση από: www.astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.