Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Τ.Δ.Ν. Σάμου & Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.: Νέα σύλληψη για ναρκωτικά στο Βαθύ την 19/8/2011


Συνελήφθη, σήμερα (19-08-2011) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή «Βαθύ» της Σάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, 60χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, βρέθηκε στην κατοχή του 60χρονου αλλοδαπού και κατασχέθηκε, σε έρευνα που του έγινε, μία (1) νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης (χασίς), συνολικού βάρους 2,4 γραμμαρίων.

Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το οποίο οδηγούσε ο ίδιος, μια (1) νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης (χασίς), συνολικού βάρους 6,3 γραμμαρίων. Ακολούθησε έρευνα, παρουσία εκπροσώπου δικαστικής Αρχής, στην οικία του προαναφερόμενου αλλοδαπού, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια (1) νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης (χασίς), συνολικού βάρους 33,3 γραμμαρίων.

Ερευνάται η νομιμότητα της παραμονής του 60χρονου στη Χώρα μας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Αναδημοσίευση από: www.astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.