Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Αγωγές Ανθυπαστυνόμων - Ενημέρωση Συμμετεχόντων Συναδέλφων


Την Δευτέρα 9/5/2011 και ώρα 09.00΄, στο ΣΤ΄ Τμήμα του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, θα εκδικαστούν οι υπ’ αριθμ. ΑΚ1576/2009, ΑΚ1578/2009, ΑΚ2089/2009, ΑΚ2090/2009, ΑΚ2717/2010 και  ΑΚ2718/2010 Αιτήσεις Ακύρωσης των Ανθυπαστυνόμων (215 άτομα).  


Επίσης την  Πέμπτη 2/6/2011 και ώρα 09.00 στο Δ΄ Τμήμα του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, θα εκδικαστεί η υπ’ αριθμ. ΑΚ2979/2009 Αίτηση Ακύρωσης των Ανθυπαστυνόμων (8 άτομα).

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να τις παρακολουθήσει.

Το κτίριο του  Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, βρίσκεται  στην οδό Λουίζης Ριανκούρ, στη στάση του μετρό "Πανόρμου", στην έξοδο από τη μεριά των Έβερεστ.

Αν κάποιος συνάδελφος δεν έχει στείλει στο δικηγόρο μας πληρεξούσιο για την εκπροσώπησή του, μπορεί να το δώσει σ’ αυτόν λίγο πριν τη δίκη.
Αν δεν έχει ετοιμάσει πληρεξούσιο, μπορεί να δηλώσει κατά την έναρξη της δίκης ότι παρίσταται, επιδεικνύοντας το Δελτίο  Ταυτότητάς του στον γραμματέα της έδρας.   

Το κινητό τηλέφωνο του δικηγόρου μας Γεώργιου Λάγου είναι 6948001929. 
Στον τοίχο της ομάδας μας ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΙ στο FACEBOOK έχω ανεβάσει, αλλά και εδώ επισυνάπτω, δυο (2) φωτογραφίες του, για την ευχερή ανεύρεσή του, πριν από τη δίκη.  

Με δεδομένο ότι απαγορεύεται να μας δοθεί εγγράφως η εισήγηση του δικαστή που χρεώθηκε την υπόθεσή μας, αλλά θα αναγνωστεί από αυτόν κατά τη δίκη, καλό θα ήταν, να παραβρεθούν στο δικαστήριο και να παρακολουθήσουν τη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι, με σκοπό την πληρέστερη καταγραφή των όσων θα διαμειφθούν, την κωδικοποίηση αυτών και την παράθεσή τους σε κείμενο, ώστε να καταστεί έτσι εφικτή η πληρέστερη κατανόηση και αξιοποίησή τους, προς όφελός μας, σε μελλοντική αντίκρουση τυχόν αρνητικών για μας ισχυρισμών του εισηγητή.

Στην προσπάθεια αυτή, θα υπάρξει και η συμβολή, κατά πάσα πιθανότητα με τη φυσική του παρουσία στο ακροατήριο του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, σίγουρα δε, στην κατάρτιση των έγγραφων απόψεών μας, για την ενδεχόμενη αντίκρουση της εισηγήσεως όπως προαναφέρθηκε, του ε.α. Αστυνομικού Υποδιευθυντή, απόφοιτου της Σ.Α.Ε.Α., ΔΕΔΕΚΗ Βλάσιου ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία χειρισμού διοικητικών θεμάτων και πειθαρχικού δικαίου, καθόσον επί σειρά ετών, προ της αποστρατείας του, υπηρετούσε στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού του Αρχηγείου και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, είχε χειριστεί διοικητικές - πειθαρχικές υποθέσεις, που εκκρεμούσαν τόσο στα διοικητικά δικαστήρια και στα πειθαρχικά συμβούλια, όσο και στις ανεξάρτητες αρχές - οργανώσεις (Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Συνήγορο του Πολίτη, Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι). Ο ανωτέρω συνάδελφος συμμετείχε στην κατάρτιση των πρόσθετων απόψεών μας για την υπεράσπιση μιας (1) αιτήσεως ακυρώσεως που υποβάλλαμε στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά, μετά την δίκη που έγινε την 15/10/2010 και της οποίας το αποτέλεσμα αναμένουμε.


Μυτιλήνη 28-4-2011
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ε. ΝΤΑΗΣ 
e-mail : daisgrego@yahoo.gr
Κινητό : 6937150455  What’s Up





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.