Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Νεκρός αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ σε αιματηρή συμπλοκή στο Ρέντη(?)


Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες οι τέσσερις αστυνομικοί, που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ, είχαν εντοπίσει στην περιοχή του Περιστερίου ένα τζιπ μάρκας Volvo το οποίο θεώρησαν ύποπτο και το ακολούθησαν ενημερώνοντας το Κέντρο.

(Μεταδίδουμε την είδηση με επιφύλαξη, ελπίζοντας να μην επιβεβαιωθεί στην συνέχεια... )





Νωρίτερα υπήρχε καταγγελία στην αστυνομία για ληστεία σε περίπτερο της περιοχής σύμφωνα με την οποία τρεις δράστες που ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ, διέφυγαν με αυτοκίνητο μάρκα Volvo. Οι αστυνομικοί που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο κοντά στη λεωφόρο Κηφισού και το ακολούθησαν. Το αυτοκίνητο μπήκε στον παράδρομο της λεωφόρου, στο ύψος της Λαχαναγοράς στο Ρέντη, στο ρεύμα προς Πειραιά. Στο σημείο αυτό το αυτοκίνητο σταμάτησε ξαφνικά σε σκοτεινό σημείο του δρόμου και κάποιοι από τους επιβαίνοντες βγήκαν έξω και γάζωσαν τους τέσσερις αστυνομικούς με καλάσνικοφ και πιστόλι. Στην συνέχεια ξαναμπήκαν στο όχημα, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση σε όλη την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Οι τέσσερις αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο γενικό κρατικό Νίκαιας, όπου ο ένας εξ αυτών υπέκυψε στα τραύματά του.

Πηγή: ΑΠΕ

Αναδημοσίευση από: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=99899157

1 σχόλιο:

  1. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των συναδέλφων που χάθηκαν. Πολλά λόγια δεν αξίζει να λέγονται και να γράφονται, όσοι έχουν την ελάχιστη νοημοσύνη νιώθουν αυτή την στιγμή θλίψη. Υπηρετούσαν τους πολίτες, προστάτευαν τις οικογένειες και τα παιδιά τους. Και ας τους χλευάζουν και ας του λοιδορούν, σήμερα το απέδειξαν με τον πιο εμφατικό τρόπο.
    Πριν λίγες μέρες έγινε μνημόσυνο για τους πεσόντες Αστυνομικούς, σήμερα χάσαμε άλλους δύο. Ο Υπουργός έδωσε συλλυπητήρια, το ίδιο θα κάνουν όλοι… και τι θα βγει στο τέλος? Τίποτα… θα τους θυμόμαστε για λίγες μέρες και μετά θα γυρίσουμε πάλι στην καθημερινότητα μας. Κάποιοι θα πούνε ήταν επιλογή τους να γίνουν αστυνομικοί ήξεραν τους κινδύνους. Κανενός επιλογή όμως δεν είναι να πεθαίνει… κανενός επιλογή δεν είναι να αφήνει πίσω του οικογένεια ίσως παιδιά γυναίκα… Και σίγουρα εκτός από τους οικείους τους κανείς δεν θα κλάψει για αυτούς και κανείς δεν θα τους θυμάται μετά από χρόνια παρόλο που αυτοί ίσως έσωσαν πολλές ζωές πριν πεθάνουν.
    Και πάλι συλλυπητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.