Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Πυθαγορείου για τις ελλείψεις προσωπικού του Α.Τ. Πυθαγορείου

Την 21/02/2011 το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου πραγματοποίησε συνάντηση στο Δημαρχείο Πυθαγορείου με τον Αντιδήμαρχο Πυθαγορείου κ. Λύκο Νικόλαο.


Στο τραπέζι τέθηκε το πρόβλημα της μεγάλης έλλειψης προσωπικού του Α.Τ. Πυθαγορείου καθώς αυτό αναμένεται να οξυνθεί από τον Απρίλιο που αρχίζουν οι πτήσεις εξωτερικού στο αεροδρόμιο του Πυθαγορείου.

Εκτιμούμε το γεγονός ότι βρέθηκαν "ευήκοα" ώτα σε καίριες αυτοδιοικητικές θέσεις, προκειμένου να κοινωνήσουμε τα προβλήματα της τοπικής Αστυνομίας, προβλήματα τα οποία δεν δημιουργούν μόνο λειτουργικά προβλήματα και υπηρεσιακές ανωμαλίες στο εσωτερικό της υπηρεσίας, αλλά έχουνε άμεση επίδραση και στην τοπική κοινωνία, αλλά και στους χιλιάδες τουρίστες οι οποίοι δεν μπορούν να απολαύσουν το επίπεδο ασφάλειας που θα επιθυμούσαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΥΝ Σάμου μαζί με τον κ. Αντιδήμαρχο και τον Αναπλ. Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Βαρτζίκο Θανάση

Από την πλευρά του κ. Λύκου λάβαμε την διαβεβαίωση ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την εξομάλυνση του προβλήματος της λειψανδρίας προσωπικού με σκοπό την επίτευξη καλύτερης αστυνόμευσης της περιφέρειας Πυθαγορείου καθώς και του Αερολιμένα "Αρίσταρχος ο Σάμιος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.