Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Α.Δ. Σάμου: "Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία σε βάρος 23χρονου αλλοδαπού"

Συνελήφθησαν χθες (13-10-2010), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίων και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, τέσσερις (4) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29, 19 και δύο (2) 22χρονοι, για ανθρωποκτονία σε βάρος 23χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας.

Ειδικότερα, την 23:20 ώρα της 12-10-2010, ανωτέρω δράστες, επιτέθηκαν με μαχαίρι εναντίον του 23χρονου θύματος, στην παραλιακή οδό έναντι Λιμένα Σάμου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο πλαίσιο της έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πρωινές ώρες χθες (13-10-2010) συνελήφθη ο ανωτέρω 29χρονος στην περιοχή Μεσοκάμπου Πυθαγορείου Σάμου και εξεταζόμενος ομολόγησε τη συμμετοχή του στην ανθρωποκτονία. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία και το οποίο έφερε κηλίδες αίματος.

Απογευματινές ώρες χθες (13-10-2010) συνελήφθησαν στο Καρλόβασι Σάμου και οι υπόλοιποι τρεις (3) δράστες, οι οποίοι εξεταζόμενοι ο ένας 22χρονος ομολόγησε ότι διέπραξε την ανθρωποκτονίας και οι άλλοι δύο (2) ομολόγησαν τη συμμετοχή τους στην ανθρωποκτονία.

Συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

-----------------------------------------

Από την πλευρά του το προεδρείο της Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου επιθυμεί να εκφράσει την ευαρέσκιά του για την συλλογική προσπάθεια του συνόλου των συναδέλφων των υπηρεσιών της Α.Δ. Σάμου οι οποίοι από την πρώτη στιγμή που το ανωτέρω συμβάν έλαβε χώρα εργάστηκαν με ζήλο, οργάνωση και προσωπική αυταπάρνηση χωρίς να λογαριάσουν ούτε για μια στιγμή έννοιες όπως 8ωρη εργασία και κόπωση και καταφέραν τελικά να προβούν στη σύλληψη και των τεσσάρων δραστών της ανωτέρω ακραίας και σαφώς "ξένης" για την ήρεμη κοινωνία της Σάμου πράξης.


Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν ειδικότερα στους συναδέλφους του Α.Τ. Πυθαγορείου οι οποίοι εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες από το σημείο του συμβάντος με επιβαίνοντα τον ένα (01) δράστη, καθώς επίσης και στους συναδέλφους του Α.Τ. Καρλοβασίων οι οποίοι με συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να εντοπίσουν τους υπόλοιπους τρεις (03) δράστες του παραπάνω εγκλήματος στην περιοχή του Καρλοβάσου.

4 σχόλια:

  1. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάμος, 15 Οκτωβρίου 2010

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Εντοπίστηκε σήμερα (15-10-2010) την 07.30 ώρα στη θαλάσσια περιοχή του Λιμένα Σάμου πτώμα ανδρός, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος είχε λάβει μέρος στη συμπλοκή που έγινε την 12-10-2010 στην παραλιακή οδό έναντι του Λιμένα Σάμου. (σχετικό το Δελτίο Τύπου της 14-10-2010).

    Όπως προέκυψε από την προανάκριση, δράστης του θανάσιμου τραυματισμού του ανωτέρω θανόντος είναι ο ίδιος με εκείνον της ανθρωποκτονίας του 23χρονου Αλβανού, που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της ίδιας συμπλοκής.

    http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=4466&Itemid=528&lang=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Α.Τ. ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Τ. ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ Υ.Α. ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ Λ/Χ ΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ...... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Α.Τ. ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΣΥΝΈΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΡΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.