Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας και Κορσέων κκ. Ευσέβιο


Την 06/09/2010 το νέο προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου-Ικαρίας και Κορσεών κ.κ Ευσέβιο ο οποίος παλαιότερα είχε διατελέσει θρησκευτικός ηγέτης του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Μητροπολίτης ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της Ένωσης, ενώ του αναφέρθηκαν και μια σειρά προβλημάτων που απασχολούν το σωματείο.

Ο Σεβασμιότατος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του και δήλωσε ότι θα είναι κοντά στο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και τα μέλη του σωματείου σε οποιαδήποτε περίπτωση θα παραστεί ανάγκη.


O Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης με τον Μητροπολίτη κκ. Ευσέβιο
Αναμνηστική φωτογραφία με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους (Στα αριστέρα διακρίνεται το μέλος του Δ.Σ. Λυμπέρης Ηρακλής)

1 σχόλιο:

  1. Εύχομαι ολόψυχα στο νέο Δ.Σ. της ένωσης καλή επιτυχία στο έργο του και να αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις ανησυχίες όλων των μελών του σωματείου. Να ξέρετε ότι θα σας παρακολουθούμε από ’’κοντά’’ μέσο διαδικτύου μιας και τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα τους βλέπω για πρώτη φορά μέσω του blog. Εύχομαι να σας γνωρίσουμε από κοντά σε μία από τις επισκέψεις σας στα Α.Τ. του Νομού. Και πάλι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
    Παναγιώτης Εγγλέζος Ανθυπαστυνόμος Α.Τ. Μαραθοκάμπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας πρώτα ελέγχονται και μετά δημοσιεύονται...ζητάμε την κατανόηση σας αλλά πρέπει να αποφευγθούν υβριστικά σχόλια που πιθανόν θα προσβάλουν.